Компютърна поддръжка, хардуерни и софтуерни решения за бизнеса. Хостинг и облачни решения
VSV
VSV Computers
Професионални IT услуги & Консултиране

Прахосмукачка робот с моп Vacuum Cleaner E1-L с подарък УВ лампа за дезинфекция  

код: Len-E1-L Запитване
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.-+
389.00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
  Роботът прахосмукачката LENOVO E1-L извършва сухо и мокро почистване. Това умно и компактно устройство разполага с впечатляващи ресурси за ефективно почистване нa всякакви повърхности от прах, остатъци от хранителни продукти, косми на домашни любимци и др.
   Прахосмукачката притежава:
  • Лесно управление от смартфона. Приложението Lenovo Cleaner позволява да се свържете с прахосмукачката робот и да направите необходимите настройки: проследяване на почистването, таймер и др.
  • Мощен вакуум, V-образна ротираща четка и безчетков мотор.
  • Навигационна система с жироскоп. Благодарение на вградената навигационна система, прахосмукачката робот почиства прецизно по оптимална пътека според жироскопната карта, запомняйки зоните, които са вече почистени
  • Автоматично зареждане * Прахосмукачката робот автомтично се връща при зареждащата база винаги, когато батерията е на изчерпване. Така уредът е винаги със заредена батерия и готов за употреба.
  • Функция за мокро моп-почистване
  • Функция “График” * прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
  • Леснодостъпен контейнер за отпадъци, който може да почистите лесно, бързо и безпроблемно
  • Wi-Fi свързаност * Използвайте приложението Lenovo Cleaner, за да се свържете с прахосмукачката робот и да направите необходимите настройки * проследяване на почистването, виртуални стени, таймер,фокусирано почистване и тн.
  • Батерия : * Моделът е оборудван с мощна 2600mAh Li-ion, благодарение на която почиства до 120 кв.м с едно зареждане. За почистване на целия дом без усилия
  • Зарежда се за 120 мин.
  • Всмукателна мощност * 1400 Pa
  • Размери: 320 х 320 х 72.5 mm
  -Тегло: 4 kg
   Получавате подарък мощна ултравиолетова бактерицидна лампа с дистанционно за дезинфекция на помещения срещу вируси, бактерии и плесени.
   Бактерицидните лампи се използват от края на 19-ти век. Те са най-доброто решение за унищожаването на всички вируси, бактерии, микроорганизми, спори и формалдехиди във вашия дом, кабинет или офис. Особено се препоръчва за помещения, в които има постоянно текучество на хора или струпване на големи групи. Лампите доказано убиват COVID-19
   Как се използва UVC лампа?
   Най-добри резултати се постигат, когато лампата работи между 30 и 60 минути. В този диапазон от време всички микроорганизми, вируси и бактерии биват унищожени, а по-продължителна работа скъсява живота на лампата. По време на работа прозорците и вратите на помещението трябва да са затворени и в него да няма хора и домашни любимци. След работа на лампата проветрете за 20 минути.
   Колко често се използва?
   Преповъчва се дезинфекция на кабинети, офиси, магазини и други публични помещения да се прави ежедневно. В домашни условия лампата се използва 2 пъти седмично.
   Мощност: 38W, 360 градуса
   Дължина на вълната: 254nm
   Площ за дезинфекция: До 60 кв.м.
   Генератор за озон: Да
   Дистанционно управление: Да
   Комплектът съдържа: 1 бр UV лапма за дезинфекция 1 бр дистанционно управление 1бр батерия за дистанционно управление
   Гаранция:24 месеца
   Инструкции за употреба:
   1. Изберете една от 3-те програми на дистанционното * 15мин, 30мин или 1 час.
   2. Избягвайте излагането на хора или домащни любимци на ултравиолетова светлина.
   3. След употреба проветрете добре помещението от генерирания озон!