Компютърна поддръжка, хардуерни и софтуерни решения за бизнеса. Хостинг и облачни решения
VSV
VSV Computers
Професионални IT услуги & Консултиране

Преносим компютър Apple MacBook Pro 13.3" Retina Display TouchID Gray MXK32LL/A  

код: MXK32LL-A_ Запитване
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.-+
2'529.00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
  13.3-инчовият дисплей Retina има разделителна способност 2560 x 1600 при 227 ppi, както и 500 нита яркост. Също така поддържа широката цветова гама P3, която дава възможност за по-живи цветове. Това осигурява реалистични снимки с реалистично ярки детайли, които са от съществено значение за графичния дизайн, степенуването на цветовете и редактирането. С технологията True Tone балансът на бялото автоматично се настройва, за да съответства на цветовата температура на светлината около вас за по-естествено изживяване при гледане.
   Вълшебната клавиатура на този MacBook Pro има преработен механизъм, който осигурява 1 мм ход на клавишите, както и проектиран от Apple гумен купол, който съхранява повече потенциална енергия за отзивчиво натискане на клавиш. Има и физически клавиш Esc и обърнато разположение „Т“ за клавишите със стрелки. Сензорната лента поставя контролите на една ръка разстояние и се адаптира към различни приложения, за да предоставя полезни функции, без да се налага да навигирате в сложни менюта или да запаметявате клавишни комбинации. Сменяйки функционалните клавиши в горния ред на клавиатурата, TouchID Bar разполага с Retina дисплей качество и поддържа мултитъч вход. Бутонът за захранване съдържа сензор Touch ID, така че можете бързо да влезете във вашия MacBook Pro с помощта на пръстовия си отпечатък. Можете също да използвате Touch ID за извършване на покупки през мрежата, благодарение на Apple Pay. Touch ID позволява бързо и точно отчитане на вашия пръстов отпечатък и използва усъвършенствани алгоритми, за да го разпознае и съчетае със Secure Enclave в чипа на Apple T2 с функционалност "Hey Siri".
   MacBook Pro се захранва от 1,4 GHz Intel Core i5 Quad-Core (8-мо поколение) процесор, който се отличава със скорост до 3,9 GHz, докато 8 GB от 2133 MHz LPDDR3 вградена RAM помага да се осигури гладка мултитаск и също така позволява на компютъра бърз достъп до често използвани файлове и програми. Системната памет не може да бъде надградена.
   За дългосрочно съхранение на вашите файлове, MacBook Pro е оборудван с 256GB SSD. Ако желаете да добавите външни периферни устройства, 2 порта Thunderbolt 3 поддържат двупосочна скорост на трансфер до 40 Gb/s, като същевременно поддържат 10 Gb/s USB 3.1 и зареждане на устройството. Wi-Fi 5 (802.11ac) безжичен адаптер, а технологията Bluetooth 5.0 ще ви позволи да свържете допълнителни съвместими периферни устройства. Има FaceTime HD уеб камера.
   Magic Keyboard
   Магическата клавиатура на този MacBook Pro разполага с преработен ножичен механизъм, който осигурява 1 мм ход на клавишите. Има и физически клавиш Esc и обърнато разположение „Т“ за клавишите със стрелки. В комбинация с Touch Bar и Touch ID, Magic Keyboard осигурява удобно и точно преживяване при писане.
   13.3 "Retina IPS дисплей
   MacBook Pro разполага с 13,3 "Retina дисплей с яркост 500 нита. Retina дисплеят се отличава с резолюция 2560 x 1600 и 227 пиксела на инч. Той също така поддържа широката цветова гама P3, която се отличава с 25% повече цветове от често използваните sRGB гама, за още по-живи зелени и червени. Дисплеят е калибриран фабрично за точна гама, бяла точка и основни цветове.
   Технология True Tone
   С технологията True Tone дисплеят и сензорната лента осигуряват по-естествено изживяване при гледане за проектиране и редактиране на работни потоци, както и ежедневни задачи като сърфиране в мрежата и писане на имейли.
   Thunderbolt 3
   Thunderbolt 3 е хардуерен интерфейс, който използва обратимия USB Type-C конектор. Удвоявайки скоростта на своя предшественик, Thunderbolt 3 разполага с максимална пропускателна способност от 40 Gb / s, когато се използва със съвместими устройства. Конекторът също така предава данни чрез USB 3.1 с до 10 Gb / s, а двойно-честотната лента DisplayPort 1.2 ви позволява да свържете до два 4K дисплея едновременно или един многопанелен 5K дисплей.
   Touch Bar
   Сензорната лента замества функционалните клавиши, които отдавна заемат горната част на клавиатурата ви, с нещо много по-универсално и способно. Мултитъч bar се променя автоматично в зависимост от това, което правите, от показването на традиционни системни контроли, като сила на звука и яркост, до по-директно взаимодействие или разглеждане на съдържание. Интелигентните функции за писане като емотикони и предсказуем текст подобряват преживяването при писане и ще можете да персонализирате сензорната лента според вашите нужди. Сензорната лента може също да се адаптира към приложения като Mail, Safari, Messages и дори приложения на трети страни като Adobe Photoshop, така че ще имате достъп до полезни функции, скрити преди това в менютата.
   Touch ID
   Сензор Touch ID е интегриран в бутона за захранване, така че можете бързо да влезете в акаунта си, дори когато е влязъл друг потребител. Можете също така да го използвате с Apple Pay за сигурно пазаруване в интернет.
   Apple T2 чип
   С чипа Apple T2, MacBook Pro осигурява засилена системна сигурност с поддръжка за сигурно зареждане и криптирано съхранение в движение, а също така носи "Hey Siri" на Mac.
  •      Гаранция:     24 мес.