VSV
VSV Computers
Професионални IT услуги & Консултиране
ВСВ Спектър ЕООД е специализирана в предоставяне на B2B услуги в областта на информационните технологии. Основана през 2003 г. в България, компанията се фокусира върху обслужване на малкия и среден бизнес, както и локални представителства на международни фирми. Извършваме проектиране, изработка и поддръжка на специализирани IT системи.

Качественото и навременно изпълнение на поетите ангажименти и индивидуалното отношение към всеки един клиент, ни печели постоянно нарастваща клиентска база.

Мисията на ВСВ Спектър ЕООД е да подпомогне бизнеса при използване на Информационните Технологии, за повишаване на качеството на продуктите и услугите и увеличаване ефективността на производството. Ние вярваме, че независимо от отрасъла, в който се развива дадена фирма, тя може да постигне по-добри финансови резултати и да разшири успешно дейността си, подпомагана от отговорното ни отношение и професионален подход към нейните желания и потребности.

Всеки един от нашите клиенти има различни нужди и ИТ бюджет. Съвместно разработваме гъвкави ИТ планове съобразени с наличния бюджет, за да помогнем клиентите ни да получат най-доброто решение при избора на услуги и продукти.

Визията на ВСВ Спектър ЕООД е, че всеки един клиент трябва да получи професионално отношение във всяка стъпка - комуникация, управление на проекти, изработка и внедряване на софтуерни системи, ИТ обслужване и поддръжка. Може да разчитате на нас във всяка една от тях.